ГАРБУЗОВИЙ ПАЙ
Інгредієнти:
- 400 г гарбуза, нарізаного кубиками,
- 4 яйця
- 80 г манної крупи
- Кориця
- Апельсинова цедра 1 ч. л.
Приготування:
1. Гарбуз залити водою, щоб вона повністю покривала всі шматочки і відварити під кришкою до розм'якшення.
2. Подрібнити блендером до пюреобразного стану. Поставити назад на вогонь (найменший) і помішуючи масу, вбити поодинці яйця, а потім всипати невеликими порціями обсмажену на сухій сковорідці до ніжно-кремового кольору манну крупу. Варити близько 5 хвилин. Додати корицю і апельсинову цедру.
3. Масу, що загусла, вилити у форму в злегка присипану меленою вівсянкою і запекти в духовці при температурі 180 градусів до готовності (близько 20 хвилин).
4. Пай повністю остудити і тільки потім витягувати з форми, за бажанням змастити зверху натуральним йогуртом.
Приємного чаювання!
Немає коментарів:
Дописати коментар