четвер, 10 листопада 2016 р.

ГАРБУЗОВИЙ ПАЙ


  Інгредієнти:  
 - 400 г гарбуза, нарізаного кубиками, 
- 4 яйця  
- 80 г манної крупи  
- Кориця  
- Апельсинова цедра 1 ч. л.  

 Приготування:   
1. Гарбуз залити водою, щоб вона повністю покривала всі шматочки і відварити під кришкою до розм'якшення.
 2. Подрібнити блендером до пюреобразного стану. Поставити назад на вогонь (найменший) і помішуючи масу, вбити поодинці яйця, а потім всипати невеликими порціями обсмажену на сухій сковорідці до ніжно-кремового кольору манну крупу. Варити близько 5 хвилин. Додати корицю і апельсинову цедру. 
 3. Масу, що загусла, вилити у форму в злегка присипану меленою вівсянкою і запекти в духовці при температурі 180 градусів до готовності (близько 20 хвилин). 
 4. Пай повністю остудити і тільки потім витягувати з форми, за бажанням змастити зверху натуральним йогуртом.  
 Приємного чаювання! 

Немає коментарів:

Дописати коментар