Інгредієнти: - 400 г гарбуза, нарізаного кубиками, - 4 яйця - 80 г манної крупи - Кориця - Апельсинова цедра 1 ч. л.
Приготування: 1. Гарбуз залити водою, щоб вона повністю покривала всі шматочки і відварити під кришкою до розм'якшення. 2. Подрібнити блендером до пюреобразного стану. Поставити назад на вогонь (найменший) і помішуючи масу, вбити поодинці яйця, а потім всипати невеликими порціями обсмажену на сухій сковорідці до ніжно-кремового кольору манну крупу. Варити близько 5 хвилин. Додати корицю і апельсинову цедру. 3. Масу, що загусла, вилити у форму в злегка присипану меленою вівсянкою і запекти в духовці при температурі 180 градусів до готовності (близько 20 хвилин). 4. Пай повністю остудити і тільки потім витягувати з форми, за бажанням змастити зверху натуральним йогуртом. Приємного чаювання!
Немає коментарів:
Дописати коментар